Prijs 3379.00 Euro €
Categorie Tuinhuisjes en Blokhutten
gepubliceerd datum 10/01/2019
Bekeken 301
Land Netherlands
Artikel kopen? Nu kopen

Van Kooten Tuin Buiten leven Aanbieding Interflex Blokhut 3030Z 576x300 cm Gecoat

Wind- en waterdichte hoekverbindingen De blokhut wordt speciaal geproduceerd met wind- en waterdichte hoekverbindingen. Dit houdt in dat de hoekverbindingen zo gefreesd worden dat deze perfect op elkaar aansluiten.
Betaling De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur. U heeft ook de mogelijkheid om de betaling direct te voldoen per IDEAL in onze webshop.
Levering Deze blokhut wordt gratis bij u thuisbezorgd! Het pakket zal naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden.
Montage In het pakket wordt een bouwtekening meegeleverd zodat u de blokhut ook zelf op kunt bouwen. Onder \'bekijk onze video\'s\' op de home pagina kunt u ook diverse montage filmen bekijken zodat u een beter idee van de montage krijgt. Mocht u vragen hebben tijdens montage dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij helpen u dan graag verder. U kunt de blokhut ook vakkundig door ons laten monteren. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!
Informatie Op onze website wordt alle informatie zo compleet mogelijk aangeboden. Als u echter nog vragen heeft over dit product kunt u deze altijd per e-mail of telefonisch aan ons stellen. Wij willen u graag voorzien van de juiste antwoorden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze showrooms. Laagste prijsgarantie Wij bieden u de laagste prijsgarantie aan op dit product! Mocht deze blokhut elders goedkoper worden aangeboden dan willen wij dat graag van u horen. Wij ontvangen dan graag de website link of offerte van de goedkopere aanbieder. Aan de hand daarvan doen wij u gegarandeerd een lager aanbod!

Kenmerken
Nieuw
JA
Verzenden, Thuisbezorgd
JA
Van Kooten Tuin Buiten leven
€ 4049
€ 3379
JA U bespaart € 670
Gratis thuisbezorgd
Op afspraak


Voor Aankopen, Vragen of Meer informatie: Artikelen Kopen of Contact aanbieder


Voor Aankopen, Vragen of Meer informatie: Artikelen Kopen of Contact aanbiederNaam: Blokhutvillage.nl


  Voor Aankopen, Vragen of Meer informatie: Artikelen Kopen of Contact aanbieder

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • €90000000 Korting Van Kooten Tuin Buiten leven Douglas Dubbele deur 169x201,5 cm Blank
   €90000000 Korting Van Kooten Tuin Buiten leven Douglas Dubbele deur 169x201,5 cm Blank
   Tuinhuisjes en Blokhutten - Apeldoorn - 509.00 Euro €

   Levering Bij dit product heeft u de keuze uit afhalen of verzenden. Indien u voor verzenden kiest zal het pakket naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden. Betaling Indien u voor bezorgen kiest is de betaling bij aflevering per p...

  • gereduceerde prijs 20% Van Kooten Tuin Buiten leven
   gereduceerde prijs 20% Van Kooten Tuin Buiten leven
   Tuinhuisjes en Blokhutten - Groningen - 3839.00 Euro €

   Montage: Dit product is als bouwpakket samengesteld. Indien gewenst kunnen wij dit professioneel voor u monteren. Vraag naar de mogelijkheden. Betaling:  De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur. Levering/Afhalen:  Dit produc...

  • Lugarde Tuinhuis Prima Zody 300x240 cm Van Kooten Tuin Buiten leven
   Lugarde Tuinhuis Prima Zody 300x240 cm Van Kooten Tuin Buiten leven
   Tuinhuisjes en Blokhutten - Den Haag - 3149.00 Euro €

   Betaling De betaling is bij aflevering per pin of contant aan de chauffeur. U heeft ook de mogelijkheid om de betaling direct te voldoen per IDEAL in onze webshop. Levering Deze blokhut wordt gratis bij u thuisbezorgd in Nederland en België! Het pakk...


   
  verkoper:


  Blokhutvillage.nl

  Lokatie: zaanstad - Netherlands
  Bezoek website aanbieder

  Generated in 0.062410116195679 ms